FAQ

Je kent ons misschien als 'Instagram shop', maar sinds april 2020 hebben we deze online store! Daarmee hebben we het jou, maar ook onszelf, een stuk makkelijker gemaakt. Nu kan je in onze online store gewoon meteen afrekenen wanneer je het item van je dromen hebt gevonden.

INSTAGRAM
We verkopen niet meer via de DM's, maar we zijn nog net zo actief op Instagram als voorheen. We proberen je op Instagram zo goed mogelijk op de hoogte te houden van nieuw aanbod.

WE RESERVEREN NIET
Je kunt bij ons helaas geen items reserveren, omdat het een onmogelijke taak voor ons is om op alle platformen de beschikbaarheid van de producten bij te houden.
Ook als je een item wilt bekijken in de showroom is het niet mogelijk om voorafgaand of achteraf een item te reserveren. In de showroom kun je ter plaatse online afrekenen in de online store.
 
BETALEN
Je kunt in onze online store veilig met iDeal, Bancontact, Giropay en verschillende creditcards afrekenen.
We werken helaas niet met aanbetalingen of andere spreidingen.
In de showroom hebben we geen kassa, het is dus niet mogelijk om te pinnen of cash af te rekenen. Ter plaatse afrekenen doe je gemakkelijk zelf online, in de online store, bijvoorbeeld op je eigen telefoon of op onze iPad. 
Let op: onze producten zijn marge goederen en op de bon staat dus 0% BTW.

RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN
Een online aankoop mag je altijd, zonder reden opgave, binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Meld je retour zo snel mogelijk na ontvangst bij ons aan per mail (info@weberxvanrijn.nl). Na bevestiging van de retour, moet het item binnen 14 dagen bij ons terug zijn.
Retourneren is op eigen kosten: we kunnen het item bij je laten ophalen, de kosten daarvan liggen rond de €40 - 60. Dit bedrag trekken we af van de terugbetaling. Zelf terugbrengen naar een van onze locaties mag natuurlijk ook. 
De retourvoorwaarden mbt schade vind je in onze Algemene Voorwaarden. 

BEZORGING & LEVERTIJD
Gratis bezorging tot aan de drempel in Nederland & België. 
Regio Parijs & west Duitsland €195
Europees / internationaal transport: neem contact met ons op / eigen transport mogelijk
 
Nederland & België:
We bezorgen een keer in de week onze bestellingen. Kan je op de dag van de eerstvolgende bezorg ronde niet, dan wordt de levering opgeschoven naar de volgende week. Meestal heb je je bestelling de volgende week in huis, we streven er naar binnen 14 dagen te bezorgen.
Het is ook mogelijk de levering nog even uit te stellen als je je bestelling nog niet kunt ontvangen. We slaan je bestelling een maand gratis op, vanaf week 5 rekenen we opslagkosten van €10 per week.

Bezorg voorwaarden: onze spullen worden persoonlijk bezorgd door iemand uit ons team of overgedragen aan een koerier via Brenger.nl. Voor zowel onze persoonlijke bezorging als die van Brenger is drempel levering de standaard. De spullen worden dus niet het gebouw in/naar boven/naar binnen gedragen.
We bezorgen in deze tijd natuurlijk COVID proof: we blijven op 1,5m afstand en dragen een mondkapje.

Kleine artikelen verzenden we met PostNL.

Frankrijk (Parijs en ten noorden van Parijs) &  Duitsland (van Hamburg tot Frankfurt en ten westen daarvan):
De bezorgkosten van €195 worden automatisch toegevoegd in de check out, alleen bestellingen van €495 of hoger, levertijd 1-3 weken.
Drempel levering is de standaard, de bezorging wordt dus niet het gebouw in/naar boven/naar binnen gedragen. 

WORKSPACE / SHOWROOM 
Ter uitbreiding van onze online store hebben we een showroom in
Rotterdam Noord!

Zaterdag: 12.00 - 17.00
Andere dagen op afspraak.

Om een afspraak te maken kan je contact met ons opnemen middels het contact formulier, een mailtje sturen naar info@weberxvanrijn.nl of een DM sturen op Instagram. 

Let op: omdat we in de eerste plaats een online store zijn, reserveren we geen items voorafgaand of na het bekijken in de showroom.
In de showroom hebben we geen kassa, je kunt er niet pinnen of cash afrekenen. Ter plaatse afrekenen doe je gemakkelijk zelf in de online store, bijvoorbeeld op je telefoon.

VERHUUR
Hoewel we zeer gevleid zijn door alle leuke aanvragen die we over de jaren binnen hebben gekregen, doen we helaas niet aan verhuur.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend, daarvoor verwijzen we altijd naar de Algemene Voorwaarden.