Hoe werkt het?

Je kent ons misschien als 'Instagram shop', maar sinds kort hebben we deze mooie webwinkel! Je kunt hier meteen afrekenen wanneer je het item van je dromen hebt gevonden.

EEN ITEM KOPEN?
Voorheen kon je onze items zo snel mogelijk claimen door 'SOLD!' onder onze Instagram posts te roepen en ons te DM'en voor een betaallinkje. Tegenwoordig hebben we het jou, maar ook onszelf, een stuk makkelijker gemaakt met deze webwinkel. Deze staat nog in de steigers, maar je kunt hier al onze items bekijken en afrekenen met iDeal, creditcard en binnenkort ook met Klarna. Binnenkort gaan we ook uitbreiden naar vintage en handgemaakte decoratie en spullen voor in huis.

INSTAGRAM
Als je super goed op de hoogte wilt blijven van de nieuwste items of ben je op zoek naar een van onze snel verkochte items, schakel dan berichtmeldingen in voor ons Instagram account. Dan krijg je een melding wanneer we iets posten.

WE RESERVEREN NIET
We doen helaas NIET aan reserveren. Niet omdat we een stel eikels zijn, maar omdat er anders voor sommige producten wachtrijtjes ontstaan wat voor ons onmogelijk is om bij te houden. We zijn een online shop, maar een item komen bekijken kan eventueel ALLEEN OP AFSPRAAK in onze opslag in het pittoreske Mookhoek vlakbij Rotterdam. We houden items in de tussentijd niet vast, direct kopen kan altijd.

BETALEN
We rekenen niet meer met je af via Instagram, alleen via de website. Je kunt hier met iDeal en verschillende creditcards afrekenen. Ook Cash On Delivery (wel met aanbetaling per iDeal link) is een optie, maar alleen als je in NL in de randstad woont. We hopen binnenkort ook via Klarna een betalingsoptie in termijnen aan te kunnen bieden.
Binnenkort is het voor onze Belgische klanten ook mogelijk om via Bancontant te betalen.
Let op: onze producten zijn margegoederen en op de bon staat dus 0% BTW. 

RETOUR
Een internetaankoop mag je retouren binnen 14 dagen. Na het melden van het retour moet de retour binnen 14 dagen bij ons terug zijn.
Let op: retourneren is op eigen kosten. We kunnen het item bij je laten ophalen, de kosten daarvan liggen rond de €40 - 60. Dit bedrag trekken we van de refund af bij het terugstorten. Zelf terugbrengen naar onze opslag locatie in Mookhoek mag natuurlijk ook.

BEZORGSERVICE
Onze prijzen zijn inclusief bezorging in Nederland & België. Onze spullen worden door persoonlijk geleverd of door een koerier via Brenger.nl.
We bezorgen een keer in de week en onze reguliere bezorgdag bij Brenger.nl is meestal op vrijdag, maar kan variëren. Wanneer de dag in de week is gekozen kunnen helaas niet voor een enkele bezorging afwijken, je kunt er altijd voor kiezen om de bezorging een week op te schuiven.
Kleine artikelen verzenden we met PostNL.

BEZORGING IN HET BUITENLAND
Vanaf juli/aug 2020 weer: Buiten Nederland & België maken we gebruik van een onafhankelijke bezorgservice. Je kunt de pick up ook zelf regelen met een bedrijf uit het land waar je woont. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

VERHUUR
Omdat we maar een klein bedrijfje hebben met een limited voorraad,
doen we op dit moment (nog) niet aan verhuur.